Tajvan ponovno najboljša destinacija izseljencev

0
2143
FOTO: CNA, Pixabay
FOTO: CNA, Pixabay

Tajvan je bil v letu 2019 ponovno izbran za najboljšo destinacijo za življenje izseljencev. Podobno kot pred tremi leti, so mu prvo mesto prinesle kvalitetne zdravstvene storitve, kakovost življenja in delovnega okolja, kot je pokazala raziskava spletne strani skupnosti InterNations, ki združuje ljudi, ki živijo in delajo izven svoje domovine.

Raziskava Expat Insider 2019, ki so jo vodili v Münchnu, je zajela mnenja več kot 20.000 anketirancev v 64 destinacijah po svetu. V anketah so se opredelili o osebnem zadovoljstvu glede kakovosti življenja, enostavnosti nastanitve, delovnega življenja, osebnih financ, življenjskih stroškov in družinskega življenja v državi, v kateri prebivajo.

Med letošnje najbolj priljubljene destinacije so se uvrstile še naslednje države: Vietnam, Portugalska, Mehika, Španija, Singapur, Bahrain, Ekvador, Malezija in Češka.

Med najmanj priljubljenimi državami pa so se znašli: Kuvajt, Italija, Nigerija, Brazilija, Turčija, Indija, Združeno kraljestvo, Grčija, Rusija in Južna Koreja.